Vacature

Buisiness Development Manager

DIT BEN JIJ

De sanitairbranche is helemaal jouw ding. Je hebt al meerdere jaren ervaring in sales en een netwerk in het sanitair. Je moedertaal is Nederlands, maar je beheerst ook zeer goed de Franse taal. Je woont in de regio Brussel of Vlaams- of Waals Brabant. Je bent communicatief en initiatiefrijk, ziet overal commerciële kansen en kunt prima zelfstandig werken. Je bent een kei in het vinden van nieuwe business en legt makkelijk nieuwe contacten. Je enthousiasme is aanstekelijk. 

DIT ZIJN WIJ

SFA Benelux is een 100% dochter van de Franse SFA Group en verzorgt vanuit Echt (Nederland) de verkoop, marketing, distributie en service van twee innovatieve topmerken in de Benelux: Sanibroyeur® en Kinedo®. 

Sanibroyeur

Onze Franse groep is de uitvinder en fabrikant van de wereldberoemde Sanibroyeur®, waarmee je overal in huis een wc, badkamer, keuken of wasruimte, zonder breekwerk of ingrijpende verbouwing. Het assortiment bestaat uit (industriële) vuilwaterpompen, fecaliënvermalers, compact-toiletten, opvoerinstallaties en condenspompen voor een breed scala aan huishoudelijke en commerciële toepassingen. We zijn een mondiale marktleider op het gebied van sanitaire installaties.  

Kinedo

Kinedo® doucheproducten leveren al vijftig jaar dagelijks comfort en esthetiek in badkamers over de hele wereld. Als ontwikkelaar van innovatieve doucheproducten begrijpen wij als geen ander de essentie van douchebeleving. Het ruime Kinedo-assortiment douchecabines, douchebakken + wandpanelen, douchewanden, badwanden, douchekolommen en ergonomische producten. Kwaliteit en technisch vakmanschap, made in France.

JIJ x WIJ

Je gaat werken bij een solide bedrijf dat sterk groeiend is

Jouw job bestaat vooral uit het creëren van nieuwe business via projectontwikkelaars, installateurs en gespecialiseerde bedrijven

Je gaat deelnemen aan vakbeurzen en opendeurdagen die soms in het weekend of ’s avonds plaatsvinden (die flexibiliteit compenseren we met extra verlofdagen)

Je komt terecht in een salesfunctie vol uitdagingen met veel vrijheid in het bedenken in een plan van aanpak

Je gaat deel uitmaken van een Belgisch verkoopteam dat nu bestaat uit drie jonge, gedreven accountmanagers, inclusief een teamleider waaraan je rapporteert

Je werkt veelal van thuis uit, met ondersteuning van een binnendienst en maandelijkse sales meetings op het SFA Benelux-kantoor in Echt (Nederland)

Uiteraard gaat deze functie gepaard met een goed loon inclusief firmawagen, laptop en maaltijdcheques

LET’S MEET

Klinkt het alsof deze baan jou op het lijf gesneden is? Dan willen we je graag leren kennen. Stuur een mail met motivatie, CV en recente foto van jezelf aan Stijn Christiaens (teamleider België). Je hoort dan snel van ons.