Sanibroyeur® Luxe – dé pasklare oplossing voor toiletgebrek trainingscentrum

Het is in monumentale gebouwen dikwijls een uitdaging om voldoende sanitaire voorzieningen aan te leggen om te voldoen aan de hedendaagse gebruikseisen.

In dit trainingscentrum, gevestigd in een historisch pand te Amersfoort was er behoefte aan extra sanitaire voorzieningen in de recreatieruimte. Deze bevindt zich op zolder, waardoor de aanleg van reguliere toiletten met afvoerleidingen zeer ingrijpend zou zijn. Het zou bovendien zorgen voor hoge kosten, grote verbouwingswerkzaamheden en veel rommel. Het trainingscentrum zou gedurende een langere periode geen gebruik kunnen maken van de recreatiezolder en aangrenzende ruimtes.

Daarom heeft de installateur hier gekozen voor het plaatsen van twee toiletten met daarbij twee Sanibroyeur® Luxe. De recreatiezolder was één grote ruimte en men heeft door het plaatsen van enkele scheidingswanden op een eenvoudige manier extra sanitaire voorzieningen en de benodigde privacy kunnen creëren. De afvoerleidingen van slechts 32 mm konden snel en relatief eenvoudig worden weggewerkt. Hierdoor kon de recreatiezolder binnen korte tijd in gebruik worden genomen.

De Sanibroyeur® Luxe heeft een maximale opvoerhoogte van 1 meter verticaal en 20 meter horizontaal, en heeft een opgenomen vermogen van 400 W en is energiezuinig en duurzaam.

Wilt u direct contact om uw afvoervraagstuk met ons te bespreken?
Bel dan +31(0)475-487 100 of mail naar sales@sfabeneluxbv.nl.

Meer informatie over de Sanibroyeur® Luxe vindt u hier.