Werking

De SANIBROYEUR® is een voordelige en mooie manier om zonder grote verbouwingswerkzaamheden overal in uw huis sanitaire voorzieningen te installeren.

Met een SANIBROYEUR® kunt u namelijk rioolwater van uw toilet, fontein, wastafel of douche (maar ook uw badwater, afhankelijk van het model vermaler) afvoeren naar de riolering of een septic tank. Dit geldt wanneer het niet mogelijk is om water met behulp van de zwaartekracht af te voeren, of als de toepassing zich onder en/of ver van de riolering bevindt.

De SANIBROYEUR® werkt door middel van verscheuring (er komen geen chemische producten aan te pas) en kan dus gebruikt worden in combinatie met een septic tank.

De installatievoorwaarden:

Om een SANIBROYEUR® te installeren, zijn er slechts 2 essentiële noodzakelijkheden:

- een stopcontact

- een koudwatertoevoer voor de wc.

De SANIBROYEUR® wordt achter een standaard toiletpot met horizontale afvoer geïnstalleerd en voert het rioolwater af met behulp van een PVC-buis met een kleine diameter van 22, 28 of 32 mm. Al onze apparaten zijn uitgerust met een terugslagklep, waardoor wordt voorkomen dat het apparaat ongewenst aanslaat en het afvalwater terugspoelt naar uw wc of andere sanitaire installaties.