Opties

Wees niet langer bang voor een radicale verandering van uw interieur!

Voor velen wordt de wens om het interieur naar (veranderende) wensen aan te passen, geremd doordat men er tegenop zien om grote verbouwingswerkzaamheden te starten, er een groot budget voor uit te trekken, of omdat men bang is voor technische problemen.

Alles wordt echter een stuk eenvoudiger met de producten van Sanibroyeur®. Stel, u denkt erover om uw keuken opnieuw in te richten. Maar u bent gebonden aan een bepaalde ruimte in uw huis door de bestaande afvoer van uw gootsteen, vaatwasser, etc.

Met de plaatsing van een Sanibroyeur® vuilwaterpomp is het mogelijk uw keuken te plaatsen zoals u dat wilt. In een vertrek op het oosten, zodat u de zon op kunt zien komen. In een open ruimte (keuken - eetkamer - huiskamer) om te kunnen genieten van het gezelschap van uw gezin of vrienden terwijl u kookt.

Dankzij een Sanibroyeur® vuilwaterpomp kunt u alle elementen van uw keuken (gootsteen, afwasmachine enz.) installeren en aansluiten op de bestaande hoofdafvoer, zonder dat u de vloer open hoeft te breken. Eenvoudig te monteren, voordelig en betrouwbaar; dat is een goede oplossing! Sanibroyeur® biedt een compleet assortiment producten om uw verbouwing te vereenvoudigen, dus wacht niet langer en begin, zodat u direct kunt profiteren van de nieuwe mogelijkheden van uw eigen huis!